Pracownia Badania Związków Lotnych i Aktywnych Sensorycznie

Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

mgr inż.

Pokój: 319
Telefon: 004861-8486059
e-mail: kamila.szudera-konczal(at)up.poznan.pl
godziny dyżurów: wtorki 10.00-11.00

Stanowisko: doktorant

Wykształcenie:

2018 – mgr inż. Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu

Zainteresowania naukowe:

Biosynteza związków zapachowych przez pleśnie Galactomyces geotrichum

Staże:

2016 – staż w laboratorium mikrobiologicznym, Mondelez Polska Production Sp. z o.o., Jankowice
2017 – warsztaty „Promocja projektów rozwojowych, upowszechnianie wyników badań”, Poznań
2017 – kurs „Analiza związków zapachowych i lotnych w żywności”, Poznań

Prowadzone zajęcia dydaktyczne:

Chemia żywności – ćwiczenia